Waarom ENBRO?

Naast de meest competitieve en transparante prijzen, kunt u ook rekenen op onze doorgedreven dienstverlening. Alles wordt voor u geregeld, van A tot Z. 

  • 100% onafhankelijk = uw belangen
  • Volumes bundelen = de scherpste prijs
  • Alle administratie = geen zorgen
  • U krijgt uw factuur van uw leverancier, onze dienst = gratis
  • Geen risico op stroomonderbreking

Uit het Marktrapport 2019 dat de VREG deze maand publiceerde blijkt dat slechts 27% van de Vlaamse bedrijven vorig jaar van energieleverancier veranderd is.

Sinds september 2012 mogen leveranciers geen verbrekingsvergoeding meer aanrekenen aan KMO’s die veranderen van energieleverancier. Zolang de wettelijke opzeggingstermijn van één maand wordt nageleefd, kan een KMO dus sneller en eenvoudiger veranderen van elektriciteits- en/of aardgascontract.

De prijs blijkt nog altijd de belangrijkste motivator te zijn om van leverancier te veranderen.

Energieafnemers nemen wel steeds bewustere keuzes over hun energieleverancier en geven ook kleinere spelers een kans.

71% van de KMO’s kozen voor een vast elektriciteitscontract, waar men vroeger eerder voor variabel koos. Argumenten zijn de prijs en zekerheid.

Voor gas kiest 57% van de KMO’s ook voor een vast contract.

Lees het volledige rapport van de VREG.

Toch blijft 63% van de Vlaamse bedrijven dus honkvast bij hun energieleverancier. Terwijl de overstap naar een andere leverancier een besparingspotentieel tot 57% oplevert. Een welkome besparing toch? Zeker in deze tijden van crisis.

Bovendien is ENBRO er als onafhankelijk energiemakelaar om u te adviseren en bij te staan in de verandering van energieleverancier. ENBRO regelt alles van A tot Z en u hoeft zich als bedrijf geen zorgen meer te maken.

U ontvangt van ENBRO steeds de meest geschikte tariefformule voor uw bedrijf en hoeft zelf niets meer te vergelijken of uit te zoeken.